Aktiviteter & Upplevelser i Stockholm

Våra aktiviteter och upplevelser i Stockholm är perfekt för dig som vill hitta på något utöver det vanliga, antingen ensam eller i grupp.

Skräddarsydda upplevelser i Stockholm

Vi kan skräddarsy upplevelser i Stockholm. Perfekt för din möhippa eller svensexa, födelsedagsfirandet, bröllopsdagen, företagseventet, kick off eller afterwork aktivitet till riktigt bra priser. Är det någon speciell aktivitet eller upplevelse ni eftersöker eller om ni undrar över så är ni hjärtligt välkommen att kontakta oss.

 

Ett urval av våra aktiviteter och upplevelser

Här hittar du upplevelser för två, för flera personer eller aktiviteter som kan utföras ensam i lugn och ro. Populära aktiviteter och upplevelser som vi erbjuder är bland annat escape room, lakrits-, ost, vin- & champagneprovning, helikopterflygning, baka polkagrisar, karaoke-limousine, spabad, hotellövernattning i huvudstaden Stockholm, personlig tränare, tennislektioner och mycket mer! 

 

Ge bort en upplevelse i present

Varför inte ge bort en upplevelse i Stockholm som present till någon? Ofta vill man göra olika aktiviteter och uppleva saker som man normalt inte gör i vardagen. Men nya upplevelser bokar man ofta inte själv av olika anledningar. Därför är det perfekt att ge bort en upplevelse som upplevelsepresent för då kommer personen att ta sig tid att faktiskt uppleva och göra aktiviteten. Boka en helikoptertur, spabad eller fallskärmshoppning till någon du tycker om. 

 

Boka aktiveter och upplevelser i Stockholm

Här kan du se och boka alla våra aktiviteter och upplevelser i Stockholm.

Boka upplevelse för två eller ensam – klicka här
Boka upplevelser för flera – klicka här

 Vill du veta mer om vilka upplevelser du kan vara med om i Stockholm så besök Visitstockholms hemsida.

Upplevelser i Stockholm