Spa i Stockholm

 

Allmänt om Spa i Stockholm

Spa i Stockholm upplevelser innehåller bland annat saltrum, ansiktsbehandlingar, floating och egen spa avdelning. Boka en Spa upplevelse från Exclusive Selection till dig själv eller som en gåva till en kär vän.

 

Vad är ett Spa?

På ett Spa eller en sparinrättning kan man slappna av och få olika sorters behandlingar och njuta av varma bad. Det brukar finnas ansiktsbehandling, massage med varma stenar och härliga oljor, manikyr och pedikyr, detox kurer och givetvis varma och sköna spabad.

 

Saltrum

Ett saltrum gör dig fullkomligt avslappnad. Saltet, tack vare sin antiseptiska verkan, dödar bakterier, virus och svampar så att ditt immunförsvar stärks. Det är också mycket bra för alla som besväras av allergi, astma eller förkylning. Saltet rensar luftvägar och bihålor effektivt.

Spa med saltbehandlingen är bra mot bland annat:

  • Stress, oro och utmattningssyndrom
  • KOL, astma och allergi
  • Psoriasis, eksem, akne och andra hudåkommor
  • Förkylning, nästäppa och nedsatt syreupptagningsförmåga
  • Led och muskelvärk
  • Besvär med bihålorna

 

Spa med floating

Beställ en Spa upplevelse i Stockholm med floating. Det är effektivt mot stressrelaterad smärta, depression och ångest. Floating innebär att du flyter runt i 35 gradigt saltvatten och är en riktigt nice upplevelse. Ungefär 45 minuters flytande tillstånd i saltvatten kan motsvara upp till sex timmars djupsömn! Stresshormoner minskar både under och efter behandlingen och känslan när du flyter omkring är obeskrivlig och måste bara upplevas!

  • Minskar stressrelaterad smärta
  • Bra mot depression och ångest
  • 45 min floating kan motsvara 6h djupsömn

 

Eget spa i Stockholm

Här får ni tillgång till ett eget spa i Stockholm. Det är en hel spaavdelning med bubbelpool där temat varierar med inspiration från världens alla hörn. Härliga frukter ingår samt lån av handduk och badtofflor. Lyxa till med eget spa i Stockholm, kanske tillsammans med din partner eller en nära vän.

 

Spa i Stockholm

 

Ansiktsbehandling och spabad

En härligt avslappnande ansiktsbehandling där ekologiska produkter från VOYA. I behandlingen ingår rengöring, peeling, massage med kalla lava stenar, 2 masker, arm och hand massage, skalpmassage, serum, ögoncreme och avslutande dagcreme. Du får även tillgång till den härliga spaavdelningen med uppvärmda utomhuspooler i 3 timmar innan eller efter behandlingen.

 

 

Boka Spa i Stockholm här

Mer om Upplevelser i Stockholm här