Presentkort på Upplevelser

Här kan du köpa upplevelsepresenter från noga utvalda leverantörer i Stockholm

Presentkortet på upplevelsen skickas efter några minuter till den mail du angivit i kassan.

Glöm alla presentkort och upplevelsepresenter med koder etc. Här hittar du upplevelser från noga utvalda leverantörer i Stockholm som levererar upplevelser med kvalité och mycket god service.

Ge bort presentkortet och upplevelsen till mottagaren som sen gör sin bokning via Exclusiveselection.se. Fördelen är att kunden aldrig behöver logga in med några koder och behöver själv inte sitta och leta efter lediga tider samt att leverantören vet att kunden har bokat sin upplevelse via oss. Allt är mycket tydligt och enkelt från början till slut. För närvarande erbjuder vi endast upplevsler i Stockholm men vi kommer mycket snart att utöka med andra städer runt om i sverige.

NU KAN DU KÖPA BÄSTA PRESENTEN! 12 UPPLEVELSER PÅ ETT OCH SAMMA PRESENTKORT/BOK. Klicka på valfri kategori nedan så hittar du ”Ett helt år med upplevelser” som du kan ge bort till någon som förtjänar att bli bortskämd.

Presentkort på en summa

Köp ett presentkort på en summa som mottagaren kan använda på valfri produkt hos Exclusive Selection Sweden.

Spa & Behandlingar

Ge bort en avslappnade behandling eller boka en egen spaavdelning med bubbelpool tillsammans med någon du tycker om. Har du inte möjlighet att gå på Spa kan du istället välja att köpa ett kit med härliga produkter för  hemmaSpa.

Upplevelser för två

Här hittar du alla våra upplevelser som går att göra för 2 personer samlat under samma kategori. Ta med någon du tycker om och lyxa med hotellfrukost eller kanske en lakritsprovning.

Fotografering

Att vara modell för en dag kan nog vara kul att prova på eller varför inte passa på att ta fina bilder medan bebisen ligger i magen? 

Provningar

Hitta ditt favoritvin eller den perfekta Champagnen på våra provningar. Älskar du godis? Här hittar du bla lakritsprovning och polkagrisbakning.

Sport & Träning

Har du eller någon du känner länge drömt om att lära sig spela tennis? Eller varför inte ge bort en egen personlig tränare.

Hotell & Restaurang

Fly vardagen för en stund och ta in på hotell för lite avkoppling. Passa på att njuta av lite Spa och god mat.

Barnpassning

Här kan du köpa presentkort på ett antal timmar med en barnvakt till någon som behöver lite egentid.

Ett presentkort är den bästa upplevelsepresenten

Oavsett om det är födelsedag, julklapp, bröllopsgåva eller om du bara vill göra någon glad så en upplevelsepresent alltid uppskattat. Vi har ett stort urval av de bästa upplevelser du kan tänka dig. Istället för att du skall bestämma upplevelse till mottagaren så ger du bort ett presentkort som upplevelsepresent. Då kan mottagaren själv bestämma vilken upplevelse hen vill ha.

Ge bort en upplevelse i present

Är det dags för födelsedag så kan det vara svårt att hitta den perfekta presenten. Vi gör det enkelt för dig, ge bort en upplevelsepresent. Det spelar ingen roll om mottagaren tycker om äventyr, gillar sportbilar, älskar mat eller bara vill ha en lugn och skön spadag så finns det här. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderar om våra uplevelser och presentkort.