Gruppbokningar av Upplevelser

Boka en upplevelse

Boka upplevelser till Kickoffen, födelsedagen, möhippan, svensexan eller liknande. Här hittar du flera roliga upplevelser som ni kan göra tillsammans oavsett om ni är 2 eller 80 personer.

-Välj en upplevelse
-Skicka en bokningsförfrågan

-Betala med faktura

Exclusiveselection.se samarbetar med ett fåtal noga utvalda leverantörer i Stockholm samt på vissa ställen runt om i Sverige. Här kan du boka upplevelser för mindre grupper som tex möhippor, svensexor, födelsedag eller liknande. Det som gör oss unika är vår professionella  kundservice där vi hjälper kunden att boka in sina upplevelser, vi skapar nära relationer med våra leverantörer för att kunna förmedla bästa kvalitet.

Vi hjälper dig att skräddarsy en möhippa, svensexa eller liknande utifrån de samarbete vi har med våra leverantörer. Boka först och betala senare via faktura.

Spela in en musikvideo

Ta med dig gänget in i studion och låt huvudpersonen sjunga in en låt som ni sedan spelar in en video till gemensamt. En upplevelse som sparas på video som ni kan se om och om igen.

Boka Yoga för en mindre grupp

Här kan du boka Yoga i mindre grupper, 7-12 pers, med frukost eller föreläsning. Upplev inre frid och avkoppling med Yoga.

 

Boke Escape room i Stockholm

Boka Escape Room Stockholm som är en fantastisk gruppaktivitet där deltagare blir låsta i ett temarum och behöver använda rummets föremål, söka ledtrådar och lösa gåtor för att ta sig ut under 60 minuter. En upplevelse man sent glömmer.

Boka egen Spaavdelning med bubbelpool

Boka en egen spaavdelning med bubbelpool för dig och ditt sällskap. Max 4 personer i dagsläget. En lyxig spaupplevelse där vi bjuder på färsk frukt samt lån av handduk och badrock. 

Boka femkamp i vin

Ta med vänner eller kollegor på en kick-off utan dess like. Bygg teamet starkare med en femkamp i vin på The Winery Hotel! Tävla mot varandra med vinet i fokus! Ta poäng genom att sabrera, identifiera råvaror och blindprova vin. Det här är det ultimata upplägget för både kompisgänget och arbetsgruppen.

Boka en magiker

Upplev en magisk stund. Ska du ha middag hemma eller vill överraska någon som fyller år. Boka in en magiker som kommer hem och förgyller er kväll. Minst 6 personer Max 8 pers.

 

Boka en Lakritsprovning

Perfekt för dig som vill ha en smakupplevelse och som älskar lakrits! Här får ni tillsammans prova olika typer av lakrits, några i kombination med choklad. Så otroligt gott! På en del provningar får ni kortare föreläsning och deltagarna får sen lära sig att koka sin egen lakrits.

Hyr Stockholms lyxigaste limousine

Hyr limousine i Stokcholm. Ta med dig några vänner och åk runt i Stockholms lyxigaste limousine. Du kan välja mellan en traditionell limousine eller en Hummer, årsmodell 2020.  Karaoke ingår om någon är sugen på att visa sina sångkunskaper. Max 8 personer. Perfekt för möhippa, svensexa eller födelsedag. Det går också att boka barnkalas.

Boka Bastubilen

En bastuupplevelse är aldrig fel. Bada bastu var du vill i Stockholm. Boka bastubilen för dig och dina vänner. Den kan komma hem till er eller till någon annan plats t.ex nära vatten. .

 

Boka Saltrum & Ljusterapi

Stressa ner i detta fantastiska rum täckt med bergsalt samt ljusterapilampor. Ni sitter i bekväma vilstolar och andas in saltet i luften som fylls på av en saltgenerator. En upplevelse som är bra för både kropp och själ.

 

Boka helikoptertur

Vill ni flyga helikopter? Ta med dig några vänner för ett flygtur i helikopter över Stockholm. Se Stockholm från ovan i helikopter är en sevärd upplevelse!
max 6 personer.