Gruppbokningar

Boka en upplevelse

Här kan du boka upplevelser till möhippan, svensexan, födelsedag eller mindre företagsevent

 

-Välj en upplevelse
-Skicka en bokningsförfrågan

-Betala med faktura

Exclusiveselection.se samarbetar med ett fåtal noga utvalda leverantörer i Stockholm samt på vissa ställen runt om i Sverige. Här kan du boka upplevelser för mindre grupper som tex möhippor, svensexor, födelsedag eller liknande. Det som gör oss unika är vår professionella  kundservice där vi hjälper kunden att boka in sina upplevelser, vi skapar nära relationer med våra leverantörer för att kunna förmedla bästa kvalitet.

Vi hjälper dig att skräddarsy en möhippa, svensexa eller liknande utifrån de samarbete vi har med våra leverantörer. Boka först och betala senare via faktura.

Boka en magiker

Ska du ha middag hemma eller vill överraska någon som fyller år. Boka in en magiker som kommer hem och förgyller er kväll. Minst 6 personer Max 8 pers.

Spela in en musikvideo

Ta med dig gänget in i studion och låt huvudpersonen sjunga in en låt som ni sedan spelar in en video till gemensamt.

Boka egen Spaavdelning med bubbelpool

Boka en egen spaavdelning med bubbelpool för dig och ditt sällskap. Max 4 personer i dagsläget. Vi bjuder på färsk frukt samt lån av handduk och badrock. 

Escape room Stockholm

Boka Escape Room Stockholm som är en fantastisk gruppaktivitet där deltagare blir låsta i ett temarum och behöver använda rummets föremål, söka ledtrådar och lösa gåtor för att ta sig ut under 60 minuter.

Boka Yoga för en mindre grupp

Här kan du boka Yoga i mindre grupper, 7-12 pers, med frukost eller föreläsning. Just nu endast 8 personer enligt FHM´s rekommendationer.

 

Boka Bastubilen

Bada bastu var du vill i Stockholm. Boka bastubilen för dig och dina vänner. Den kan komma hem till er eller till någon annan plats t.ex nära vatten. .

 

Boka Saltrum & Ljusterapi

Stressa ner i detta fantastiska rum täckt med bergsalt samt ljusterapilampor. Ni sitter i bekväma vilstolar och andas in saltet i luften som fylls på av en saltgenerator.  

 

Boka en Lakritsprovning

Perfekt för dig som älskar lakrits! Här får ni tillsammans prova olika typer av lakrits, några i kombination med choklad. Så otroligt gott! På en del provningar får ni kortare föreläsning och deltagarna får sen lära sig att koka sin egen lakrits.

Hyr Stockholms lyxigaste limousine

Ta med dig några vänner och åk runt i Stockholms lyxigaste limousine. Du kan välja mellan en traditionell limousine eller en Hummer, årsmodell 2020.  Karaoke ingår om någon är sugen på att visa sina sångkunskaper. Max 8 personer. Perfekt för möhippa, svensexa eller födelsedag. Det går också att boka barnkalas.

Boka helikoptertur

Ta med dig några vänner för ett flygtur över Stockholm. max 6 personer.