Boka en upplevelse

Boka en upplevelse i Stockholm från noga utvalda leverantörer

-Boka in din upplevelse i Stockholm

-Betala enkelt med Swish eller faktura när din bokning är bekräftad.

Glöm alla upplevelsepresentkort med koder och svårt att hitta tider etc. Vi bokar in din upplevelse och du betalar efteråt. Betala enkelt med Swish eller via faktura. Här hittar du upplevelser från noga utvalda leverantörer i Stockholm som levererar upplevelser med kvalité och mycket god service. Fördelen med att Exclusive Selection bokar in din upplevelse är att du som kund aldrig behöver logga in med några koder och du behöver själv inte sitta och leta efter lediga tider samt att leverantören vet att du har bokat via oss. Allt är mycket tydligt och enkelt från början till slut. Välkommen att boka din upplevelse via oss. För närvarande erbjuder vi endast upplevsler i Stockholm men vi kommer mycket snart att utöka med andra städer runt om i sverige.

Presentkort på en summa

Köp ett presentkort på en summa som mottagaren kan använda på valfri upplevelse hos Exclusive Selection Sweden.

Spa & Behandlingar

Ge bort en avslappnade behandling eller boka en egen spaavdelning med bubbelpool tillsammans med någon du tycker om. Har du inte möjlighet att gå på Spa kan du istället välja att köpa ett kit med härliga produkter för  hemmaSpa.

Upplevelser för två

Här hittar du alla våra upplevelser som går att göra för 2 personer samlat under samma kategori. Ta med någon du tycker om och lyxa med hotellfrukost eller kanske en lakritsprovning.

Fotografering

Att vara modell för en dag kan nog vara kul upplevelse att prova på eller varför inte passa på att ta fina bilder medan bebisen ligger i magen? 

Provningar

Hitta ditt favoritvin eller den perfekta Champagnen på våra provningar. Älskar du godis? Här hittar du bla lakritsprovning och polkagrisbakning. En fantastisk smakupplevelse för alla.

Sport & Träning

Har du eller någon du känner länge drömt om att lära sig spela tennis? Eller varför inte ge bort en egen personlig tränare som upplevelsepresent till någon.

Hotell & Restaurang

Fly vardagen för en stund och ta in på hotell för lite avkoppling. Passa på att njuta och uppleva ett härligt Spa och god mat.

Barnpassning

Här kan du köpa presentkort på ett antal timmar med en barnvakt till någon som behöver lite egentid. Då kan personen få tid för en egen upplevelse.